آیین کلنگ زنی پروژه های شرکت شیمی بافت برگزار شد/ ۲ پروژه با هدف افزایش تولید و صادرات

در جریان بازدید سرپرست هلدینگ تاپیکو از پتروشیمی شیمی بافت کلنگ پروژه ساخت دو مخزن کروی ۱۰۰۰ تنی و پروژه ساخت برج تغلیظ خوراک ورودی (ایزوبوتن) به زمین زده شد.

به گزارش اکونگار به نقل از شستا رسانه؛ با حضور بابک افقهی، سرپرست شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو)، برامکی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی پروژه ساخت دو مخزن کروی ۱۰۰۰ تنی و پروژه ساخت برج تغلیظ خوراک ورودی (ایزوبوتن) کلنگ زنی شد.

براساس این گزارش، پروژه ساخت مخزن با هدف فراهم آوردن شرایط دریافت حداکثری خوراک به منظور افزایش تولید و کاهش توقفات ناشی از التهابات بازار فروش و پروژه ساخت برج تغلیظ خوراک ورودی با هدف افزایش غلظت ایزوبوتن ورودی، بهبود کنترل راندمان تولید و استفاده از خوراک های با ایزوبوتن کمتر به بهره برداری خواهد رسید.

پتروشیمی شیمی بافت از سال گذشته با نگاهی به آینده، طرح ها و پروژه هایی را در افقی ۵ ساله طراحی و برنامه ریزی کرده تا در جهت افزایش بهره وری و راندمان تولید و نیز ارزش افزوده بالا گام های محکم و بلندی بردارد.

افقهی سرپرست هلدینگ تاپیکو در این حاشیه این آیین از مدیران و کلیه پرسنل شرکت به جهت دستیابی به موفقیت های مختلف در یک سال اخیر قدردانی کرد، و گفت: برای بقای شرکت باید نگاه به آینده معطوف شود و آینده چیزی نیست جز توسعه محصول و توسعه بازار، لذا از تولید محصولات جدید با محوریت صادرات گرا بودن آن نباید غافل شد.

او از پروژه تولید محصولات جدید پتروشیمی شیمی بافت که با نگاه صادرات محور طراحی و برنامه ریزی شده تقدیر نموده و تأکید کرد: اگر در مجموعه های تولیدی کشور یک نگاه صادرات محوری وجود داشته باشد و متناسب با آن برنامه ریزی شود در نتیجه بخش قابل توجه ای از ظرفیت های کشوراعم از اقتصاد، اشتغال و کیفیت محصولات تولیدی بیمه خواهد شد.

در ابتدای این جلسه رستمی مدیرعامل پتروشیمی شیمی بافت، ضمن خوش آمدگویی به بیان فعالیتهای انجام شده در راستای حفظ و تداوم تولید ، فروش محصولات و رشد سودآوری پرداخت و اظهار داشت: در سال گذشته چالشهایی در دریافت خوراک داشتیم که توانستیم با مدیریت ایزوبوتن بخشی از این موانع را رفع نموده و بهای تمام شده را به گونه ای تنظیم کنیم که شرکت یک حاشیه سود مناسبی داشته باشد. البته با توجه به مشکل تأمین خوراک که منجر به کاهش تولید شد اما با این وجود با توجه به روند فروش محصولات و بهره وری مطلوب، شرکت با رشد ۳۸۳ درصدی سودخالص نسبت به سال قبل روبرو شد.

رستمی در ادامه به چالشها و موانع تولید هر دو سایت شرکت اشاره کرد و گفت: با انعقاد قراردادهای بلند مدت خوراک با تامین کنندگان داخلی، تامین خوراک از منابع داخلی و انجام پروژه ساخت ۲ دستگاه مخزن کروی دو منظوره جهت خوراک و محصول جانبی و نیز انجام پروژه ساخت یک دستگاه برج جداسازی جهت تغلیظ ایزوبوتن در جهت رفع این موانع اقدام نمودیم.

او در پایان طرح های توسعه ای شیمی بافت را در افق ۱۴۰۶ تشریح نموده و اظهار امیدواری کرد با انجام این پروژه ها ظرفیت تولید شرکت ۱۰۰ درصد خواهد شد.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه