رتبه نوزده جهانی ایران در صنعت لوازم خانگی با محصولات فولاد مبارکه

معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه گفت: راهبرد فولاد مبارکه در تأمین حداکثری نیاز کارخانه‌های تولیدکننده لوازم‌خانگی کشور به‌ویژه در شرایط تحریم، فرصت افزایش توان تولید، تأمین نیاز داخل و صادرات ۳۰۰ میلیون دلاری و کسب رتبه نوزدهم جهانی کشور در عرصه محصولات لوازم‌خانگی را فراهم کرده است.

 

به گزارش اکونگار به نقل از ایراسین؛ رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی گفت: فولاد مبارکه از ابتدای بهره‌برداری با درک این موضوع که صنعت لوازم خانگی تأمین‌کننده نیازهای ضروری خانوارهای ایرانی است و از اهمیت بالایی برخوردار است، همواره تلاش نموده تا قابلیت و توانمندی‌های خود را با تمرکز بر تأمین نیاز این صنعت استراتژیک به ورق‌های فولادی توسعه دهد.

او از احداث خطوط تولید نورد سرد، گالوانیزه و رنگی فولاد مبارکه به‌عنوان گام‌های مؤثری برای تأمین نیاز صنایع لوازم‌خانگی به انواع ورق‌های فولادی نام برد و ادامه داد: با توجه به اینکه تحریم‌ها فرصت مناسبی را برای رشد و رونق تولید لوازم‌خانگی در داخل کشور فراهم آورد هرروز شاهد این بودیم که نیاز این صنعت به انواع ورق‌های فولادی افزایش‌یافته است.

بیش از ۱۵۰ شرکت تولیدکننده لوازم‌خانگی به‌صورت مستقیم ورق خود را از فولاد مبارکه تأمین می‌کنند

حیدری با تأکید بر اقدامات ویژه فولاد مبارکه در این عرصه تصریح کرد: درنتیجه راهبردها، برنامه‌ریزی‌ها و تلاش کارکنان فولاد مبارکه در تولید انواع ورق‌های موردنیاز در صنعت لوازم‌خانگی امروز شاهد هستیم که بیش از ۱۵۰ شرکت تولیدکننده لوازم‌خانگی می‌توانند به‌صورت مستقیم ورق فولادی موردنیاز خود را از فولاد مبارکه تأمین کنند.

اقدامات حمایتی فولاد مبارکه از فعالان حوزه تولید لوازم‌خانگی

او از عرضه اختصاصی محصولات سرد فولاد مبارکه برای صنعت لوازم‌خانگی در بورس کالا و کمک در جهت رفع مشکل نقدینگی این صنعت از طریق فروش اعتباری به‌عنوان بخشی از اقدامات ویژه فولاد مبارکه در راستای حمایت از فعالان این صنعت مهم یادکرد.

به گفته معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه علاوه بر تسهیلات تجاری فوق در حوزه‌های فنی نیز فولاد مبارکه با تعریف پروژه‌های مشترک با تولیدکنندگان لوازم‌خانگی اقدام به بهبود فرایندها و تولید ورق‌های خاص مورداستفاده در صنعت لوازم‌خانگی نموده است.

بی‌نیازی از واردات و ارزآوری ۳۰۰ میلیون دلاری

حیدری افزود: تولید ورق‌های رنگی با شفافیت بالا (های‌گلاس) و تولید ورق‌های سرد دو سطح (دو رو) لعاب پذیر Dc۰۴ EK از این دسته محصولات فولادی هستند که پیش‌ازاین به‌طور کامل از طریق واردات تأمین می‌شد.

او اظهار داشت: در حال حاضر به‌واسطه تعاملات مؤثر شکل‌گرفته میان فولاد مبارکه و صنعت لوازم‌خانگی حجم و کیفیت تولیدات لوازم‌خانگی به‌اندازه‌ای ارتقا یافته که علاوه بر نیاز داخل امکان صادرات آن نیز فراهم‌شده و در سال گذشته بیش از ۳۰۰ میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور حاصل گردیده است ضمن اینکه کشورمان جایگاه نوزدهم جهانی در تولید لوازم‌خانگی دنیا را از آن خودکرده است.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه