مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:
شرکت مس بالای ۱۸ میلیارد تن ماده معدنی دارد
مراسم تودیع و معارفه مدیر قدیم و جدید گروه حراست شرکت مس با حضور علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مدیران و مسوولان حراست کل کشور و ایمیدرو برگزار شد.
به گزارش اکونگار به نقل از دنیای اقتصاد؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این مراسم گفت: ملی مس جزو سه شرکت برتر کشور قرار دارد و اهمیت آن برای همگان آشکار است. این شرکت صنعتی موتور و یکی از پیشرانان توسعه نظام جمهوری اسلامی محسوب میشود؛ لذا حراست و صیانت از این موتور پیشران و لکوموتیو حائز اهمیت است.
علی رستمی با اشاره به اینکه شرکت ملی مس با توجه به برخورداری از اعتبار و جایگاه ویژه با دغدغهها و مسائل زیادی مواجه است، اظهار کرد: صیانت از این سرمایه عظیم ملت بزرگوار ایران و بر هم زدن توطئههای دشمنان از ضروریات و برعهده ما است.
او با یادآوری اینکه شرکت مس متولد نظام جمهوری اسلامی ایران است و توانسته در خرداد سال ۶۱ همزمان با فتح خرمشهر نخستین آند مس را تولید کند، خاطرنشان کرد: در آن سالها که آمریکاییها تولید را رها کرده و از ایران رفتند، مدیران با تلاش مضاعف اجازه توقف چرخهای تولید را نداده و توسعه را با قدرت بیشتری ادامه دادند.
رستمی با بیان اینکه شرکت مس در شرایط تحریم نیز مشکل صادرات نداشته و منابع مالی و اقتصادی برای سرمایهگذاری و توسعه فراهم است، تاکید کرد: این شرکت هیچگونه بدهی ندارد و حتی با حمایتهایی که داشته به صنایع پایین و بالادستی نیز اعتبار بخشیده است.
ذخایر مواد معدنی شرکت مس چقدر است؟
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به برخورداری شرکت مس از ذخایر مواد معدنی مناسب تاکید کرد: شرکت مس بالای ۱۸ میلیارد تن ماده معدنی دارد که با توجه به شرایط تولید فعلی، پیشبینی میشود تا ۲۰۰ سال آینده مواد معدنی داشته باشد.
رستمی ضمن ارزیابی مثبت از برنامههای تدوین شده در حوزه اکتشافات گفت: ۱۸ میلیارد تن ماده معدنی یعنی ۷ درصد از سرزمین را اکتشاف کردهایم و ۹۳ درصد هنوز اکتشاف نشده است.
او با بیان اینکه همه چیز برای توسعه شرکت مس مهیا است، برخورداری از نیروی انسانی را فاکتور مهمی دانست و گفت: شرکت مس بهترین نیروی انسانی در غرب آسیا را در اختیار دارد. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ابراز امیدواری کرد: با تدوین برنامههای منسجم و فشرده خواهیم توانست در ۴ سال آینده توسعهنیافتگی ۱۲ سال گذشته را جبران کنیم و تولید ۲۸۰هزار تن مس کاتد را به یک میلیون تن برسانیم.