عاملان پیشرفت فولاد آلیاژی ایران کدامند؟
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور با اشاره به پیشرفتهای صورت گرفته در شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: کوشش کارکنان و درایت تیم مدیریتی مهمترین عوامل پیشرفت فولاد آلیاژی ایران است.
به گزارش اکونگار و به نقل از روابط عمومیشرکت فولاد آلیاژی ایران، کاظمیضمن تشکر از زحمات مدیران و کارکنان شرکت فولاد آلیاژی ایران، گفت: شاخصها و بهبود عملکرد خوب شرکت فولاد آلیاژی ایران قابل تقدیر است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور افزود: عمیق شدن در این آمار و ارقام شرکت فولاد آلیاژی ایران با توجه به تلاطمها و مشکلات انرژی، تحریمها، نقدینگی و... نشان از کوشش کارکنان و درایت تیم مدیریتی در شرکت فولاد آلیاژی ایران است.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد آلیاژی ایران در شرایط تحریم باری از دوش کشور برداشته است و از آن به عنوان بزرگترین شرکت در خاورمیانه یاد میشود، تصریح کرد: چشماندازی که برای شرکت ترسیم شده است یک چشماندازِ والا و مقدس است و همکاری اعضای شرکت، این چشمانداز را دست یافتنی کرده است.
کاظمی در ادامه به برنامهریزی استراتژیک، کوتاهمدت و بلندمدت، بخش تحقیق و توسعه و مدیریت دانش اشاره کرد و افزود: دانش روز نیازمند مدیریت دانش قوی است که در پرسنل شرکت فولاد آلیاژی و بهبود اعتبار شاخصهها به خوبی مشهود است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور به اصلاح سیستمها، اصلاح فرآیند و بازنگری در سیستمهای شرکت برای تولید محصول با کمترین هزینه، بیشترین سودآوری و با رضایت مشتری، اشاره کرد و در این جهت مهمترین دارایی شرکت را منابع انسانی دانست.
وی افزود: منابع انسانی آموزش دیده و ایثارگر میتواند یک سازمان را به والاترین درجه پیشرفت برساند و هماکنون شرکت فولاد آلیاژی ایران در مقابل رقبای خود رتبه اول را دارد که نشاندهنده آموزش موردنیاز به کارکنان و از خود گذشتگی آنهاست.
این مقام مسوول در صندوق بازنشستگی فولاد کشور گفت: در مدیریت عملکرد شرکت فولاد آلیاژی ایران اقدامات خوبی شکل گرفته و ارتباط بین دستاوردها و عملکرد شرکت و پرداخت حقوق بر اساس مدیریت عملکرد نشانگر این مدعاست.
شرکت فولاد آلیاژی ایران قطب دانش تولید فولادهای آلیاژی است
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در نشست مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور اعضای هیاتمدیره و مدیران شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: شرکت فولاد آلیاژی ایران با ۳۰ سال سابقه بزرگترین شرکت تولیدکننده فولاد آلیاژی درخاورمیانه است و با دارا بودن دانش فنی بیش از ۱۸۰ گرید از شرکتهای خارجی هماکنون به تولید ۴۴۳ گرید فولاد دست یافته که این افزایش گرید و دانش توسط پرسنل فولاد آلیاژی ایران ایجاد شده است.
کمالزاده با بیان اینکه شرکت فولاد آلیاژی ایران قطب تولید و دانش فولادهای آلیاژی است، تصریح کرد: شعار ما در این شرکت تولید محصول فراتر از استانداردهای جهانی برای رضایت مشتری است.
وی سرمایه شرکت را پرسنل و مدیران آن دانست و بیان کرد: این مجموعه به مرحلهای از دانش رسیده که هیچ محدودیتی در تولید ندارد و تنها دلیل آن حضور پرسنل خدوم و فداکار است.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با تاکید بر اینکه بالندگی مجموعه فولاد آلیاژی نشاندهنده شایستگی پرسنل آن است، در خصوص طرحهای توسعهای شرکت تصریح کرد: پروژه یزد ۱ بعد از سالها تاخیر در شهریور سالجاری به ذوب مداوم و تجاری خواهد رسید همچنین پروژه وایر با ظرفیت ۴۵۰هزار تن در صورتی که تامین مالی محقق شود، در انتهای سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری میشود.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در خصوص سایر طرحهای شرکت، عنوان کرد: بستر تولید میلگرد و شاخه غیرساختمانی در حال آمادهسازی است و پیشبینی میشود با بهرهبرداری از پروژه یزد یک به تولید ۷۰۰هزار تنی نورد سبک برسیم.
وی با اشاره به اینکه رکورد فروش سال ۱۳۹۹ در سهماهه سال ۱۴۰۲ با وجود بازار سخت رقابتی شکسته شد، بیان کرد: با هدف لبیک به رهبر معظم انقلاب برای مهار تورم و رشد تولید شرکت فولاد آلیاژی ایران موفق شد ۹ رکورد را در ۹۰ روز تحقق بخشد که ثبت این رکوردها حاصل تلاش همه ارکان شرکت بود و نشاندهنده این موضوع است که شرکت یعنی کارکنان و همه بخشها در مجموع حالشان خوب است.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با تاکید بر اهمیت افزایش همکاری صندوق بازنشستگان فولاد، گفت: برای ارتقای استانداردهای فروش و تولید تلاش میکنیم و همراهی پشتیبانی صندوق بازنشستگان فولاد را نیاز داریم.
وی با انتقاد از ارزش فعلی بازاری محصولات شرکت، گفت: باتوجه به دانش و سابقه شرکت، ارزش بازاری شرکت فولاد آلیاژی باید خیلی بالاتر باشد و تلاش میکنیم با ورود به صنایع بالادستی و پاییندستی همچنین با بهرهبرداری از طرحهای توسعهای، ارزش بازاری محصولات فولاد آلیاژی ایران را افزایش دهیم.
گفتنی است: مدیرعامل صندوق بازنشستگان فولاد کشور از خطوط تولید این شرکت بازدید کرد.