سود «ارفع» تقسیم شد

سود ۲۶۴ تومانی برای هر سهم ارفع در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع تقسیم شد.

به گزارش اکونگار و به نقل از فردای اقتصاد، بر اساس گزارش عملکرد فولاد ارفع، سود خالص این شرکت در سال ۱۴۰۱ بر مبنای سرمایه ثبتی ۱۲۰۰ میلیارد تومانی، ۳۱۲ تومان به ازای هر سهم بوده است که رشد  ۸۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ را نشان می‌دهد.

مجتبی مهری نژاد، مدیر عامل فولاد ارفع در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: کسب بالاترین رشد سود، ورود به معدن، افزایش ظرفیت زیر سقف فولاد سازی و کسب رکورد های متعدد تولید را می توان از اقدامات فولاد ارفع در سال ۱۴۰۱ برشمرد.

وی، ارتقاء سود خالص به ازا ی مجموع تولیدات و موجود ی ابتدا ی دوره را از مهمترین اهداف استراتژیک  فولاد ارفع در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

به گفته مدیر عامل فولاد ارفع، اجرای عملیات افزایش ظرفیت در فولاد سازی و ارتقای ظرفیت تولید از ۸۰۰ هزار تن به یک میلیون تن در سال،   اتمام فعالیت های تعمیراتی افزایش ظرفیت ۹ روز زودتر از برنامه پیش بینی شده، راه اندازی تجهیزات ماشین برش کشاننده، بستر ریخته گری و سیستم تزریق کربن در کوره قوس و ... درافزایش ظرفیت فولاد سازی بدون حضور نماینده فنی شرکت فروشنده خارجی و با اتکا به دانش فنی پرسنل داخلی از دستاوردهای شرکت در سال گذشته است.

وی، ایجاد معاونت اکتشاف و معادن به منظورگسترش زنجیره فعالیت شرکت در صنایع بالادستی (معدن) و اخذ ۶فقره پروانه اکتشاف بلوک کشکوئیه - فارغان در استان هرمزگان، ایجاد خط راه آهن شرکت آهن و فولاد ارفع جهت دریافت مواد اولیه و ارسال شمش از طریق ریلی، اجرای عملیات افزایش ظرفیت زیر سقف واحد فولاد ساز ی همزمان با توقف محدودیت ی برق در تیر و مرداد ۱۴۰۱ و اجرای فاز دوم طرح های بهینه سازی واحد احیا مستقیم شامل مخزن ذخیره سازی محصول دوم، طرح تزریق اکسیژن را نیز از دیگر دستاوردهای فولاد ارفع در سال گذشته برشمرد.

مهری نژاد افزود: با توجه به گزارش انجمن فولاد ایران، طی ســـال ۱۴۰۱ میزان کل تولید بیلت و بلوم (بدون اســـلب) کشـــور حدود ۱۸ میلیون و ۴۷۶ هزار تن بوده که نسـبت به سـال گذشـته تقریبا ۱۱ درصـد رشـد داشـته استاین درحالی است که   فولاد ارفع با تولید ۷۸۲ هزار تن (۱.۵ درصـد رشـد نسـبت به سـال گذشـته) حدود ۴.۲ درصـد سـهم از تولید بیلت و بلوم کل کشـور راداشته است.

وی با بیان اینکه مجموع تولید شـمش فولادی شـرکت در سـال ۱۴۰۱برابر ۷۸۲ هزار تن بوده خاطرنشان کرد: از این رو عدم دسـتیابی به برنامه در سـال ۱۴۰۱ در پی اعمال توقف محدودیتی مصـرف برق به مدت ۶۵۴ سـاعت بوده که منجر به کـاهش حـدود ۷۳ هزار تن تولیـد شد کـه در صـــورت عـدم توقف تولیـد ۸۵۵ هزار تن معـادل۱۰۷ درصـــد برنـامـه قـابـل دسـتیابی بود.

مدیر عامل فولاد ارفع گفت: همچنین طی سال گذشته طی برنامه ریزی ها و هماهنگی ها صـورت گرفته اجرای توقف افزایش ظرفیت فولاد سـازی به میزان ۷۴۸ ساعت برای پیشگیری از افت تولید در توقفات محدودیتی انجام شد.

به گفته وی، شـرکت آهن و فولاد ارفع با ظرفیت اسـمی تولید ۱.۲ میلیون تن موفق به تولید ۹۸۰ هزار تن آهن اسـفنجی در سـال ۱۴۰۱ شد. تولید انجام شده حدود ۳/۲ درصد از مجموع آهن اسفنجی تولید شده در کشور را به خود اختصاص داده است.

مهری نژاد افزود: با توجه به گزارش انجمن فولاد ایران، طی سـال ۱۴۰۱ میزان کل تولید آهن اسـفنجی کشـور حدود ۳۱ میلیون و ۵۱۰ هزارتن بوده که نسبت به سال قبل تقریبا ۵ درصد رشد داشته، است.

وی تصریح کرد: آهن اسـفنجی تولیدی در واحد احیاء مسـتقیم شـرکت آهن و فولاد ارفع بطور کلی در فرآیند تولید شـمش اسـتفاده می شـود. که باتوجه به تکمیل شـدن طرح افزایش ظرفیت واحد تولیدی احیاء مسـتقیم در سـال ۱۴۰۱ نیاز به تامین آهن اسـفنجی ازشـرکت های دیگر برطرف شـده اسـت و شـرکت در تامین مهمترین ماده اولیه مورد نیاز به خودکفایی رسـید.

مدیر عامل فولاد ارفع گفت: تولید آهن اسـفنجی در سـال ۱۴۰۱ برابر ۹۸۰ هزارو ۸۵۹  تن بوده، که با رشد  ۹۳.۴ درصـدی برخوردار بود.

به گفته وی،  عدم دسـتیابی به ظرفیت اسـمی آهن اسفنجی در سـال ۱۴۰۱ در پی ۹۹۳ سـاعت توقف محدودیتی واحد احیا به دلیل محدودیت درمصرف گاز طبیعی بوده است که منجر به تولید از دست رفته معادل ۱۴۵ هزارتن شده است.

مهری نژاد درباره پروژه های توسعه ای شرکت آهن و فولاد ارفع در سال ۱۴۰۲ افزود:، احداث واحد نورد SBQ به ظرفیت ۴۰۰، ۰۰۰ تن  و مگا مدول آهن اسفنجی رهام پارس به ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال را از جمله طرح های توسعه ای این شرکت برشمرد.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه