نبود منافع مشترک، پاشنه آشیل فعالان زنجیره‌های صنعت ساختمان

رئیس اتحادیه آهن و فولاد تهران گفت: صنعت ساختمان از خرداد ماه امسال، دچار رکود شده است زیرا به دلیل گرانی قیمت زمین و افزایش قیمت مصالح ساختمانی، سرمایه گذاران و شرکت های ساختمانی اغلب با چالش مواجه شده و تمایل به ساخت و ساز ندارند.

به گزارش اکونگار به نقل از چابک آنلاین؛ حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه آهن و فولاد تهران با اشاره به اینکه صنعت ساختمان در ایران مطابق با استانداردهای جهان پیش می رود، گفت: اغلب مهندسان و طراحان ساختمانی کشور از دانش و مهارت های بالایی بهره مند بوده و  دسترسی به منابع واستفاده ازالگوهای جهانی روز در صنعت ساختمان قابل مشاهده است، بنابراین صنعت ساختمان سازی و تولید مصالح در کشور نه تنها از سایر کشورهای دیگر، عقب نمانده بلکه در حال رقابت نیز است.

او در پاسخ به این سوال که چرا تنوع محصولات ساختمانی در کشور نسبت به سایر کشورهای دیگر چشمگیر نیست، اظهار کرد: رونمایی از تنوع محصولات ساختمانی باید متقاضی داشته باشد تا تولیدات گسترده انجام شود، بنابراین  اغلب محصولات ساختمانی با توجه به ذائقه و توانمندی کشور، تولید و عرضه می شوند.

رئیس اتحادیه آهن و فولاد تهران بااشاره به اینکه هرصنف فعال در صنعت ساختمان به صورت جزیره ای به منافع خود فکر می کند، ادامه داد: متاسفانه درایران، منافع مشترکی بین فعالان زنجیره های مختلف صنعت ساختمان وجود ندارد، بنابراین  لازم است تا دولت برای ارتباط وهم افزایی بین فعالان صنعت ساختمان مدیریت و برنامه ریزی کند.

رستگار اعلام کرد: در حال حاضر 3000 عضو زیرمجموعه اتحادیه آهن و فولاد تهران  قراردارند که متاسفانه بیشتراین اعضا به دلیل رکود در صنعت ساختمان، با مشکل مواجه شدند.

به گفته رئیس اتحادیه آهن و فولاد تهران، این روزها عمده خرید مردم از تولیدات این صنف، اغلب صرف احداث اولیه پروژه های ساخت و ساز می شود.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه