رشد صنعت بهداشتی و آرایشی نیازمند تعامل دوجانبه دولت با صنعت است

ریاست هیئت مدیره شرکت آرایشی بهداشتی دکتر عبیدی گفت: ایران با وجود متخصصان، کارخانجات با قدمت بالا و توانا در بازارهای فروش خارجی که تنها رقیب آن ترکیه می باشد، به حمایت دولت چهاردهم برای تقویت صنعت محصولات بهداشتی و آرایشی نیاز داشته تا موجب رشد این صنعت شده و جایگاه واقعی خود را در صادرات پیدا کند.

به گزارش اکونگار به نقل از تولید و اقتصاد؛ مهندس علی نقیب، رئیس هیئت مدیره شرکت آرایشی بهداشتی دکتر عبیدی با اشاره به تنوع خواسته های جامعه و روند رشد محصولات بهداشتی آرایشی از ۴۰ سال پیش تا به الان، گفت: در اروپا با استفاده از فرمولهای تخصصی به تولید انواع محصولات تخصصی در زمینه مو، بدن و غیره با توجه به نیاز افراد جامعه پرداخته و با توجه به عدم لزوم به تولید کارخانه، Private label شکل گرفته است.

نقیب با مثبت ارزیابی کردن این رویداد و توجه به خواسته های نسل جدید و گروه z که به عنوان مدیران آینده کشور هستند، اظهار کرد: صنعت محصولات بهداشتی و آرایشی به شکل ۴۰ سال گذشته نبوده و در حال حاضر با انجام تحقیقات بیشتر و توجه به نیاز بازار و خواسته های مردم، کارخانه مدنظر می تواند فرمول درخواست شده را به شکل انتخاب شده تولید کند و اینگونه Private label شکل می گیرد.

رئیس هیئت مدیره شرکت آرایشی بهداشتی دکتر عبیدی با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله صنعت محصولات بهداشتی و آرایشی و ایران که جز اولین تولید کننده های صنعتی در منطقه بوده، ادامه داد: ایران با وجود متخصصان، کارخانجات با قدمت بالا و توانا در بازارهای فروش خارجی که تنها رقیب آن ترکیه می باشد، به حمایت دولت چهاردهم برای تقویت صنعت محصولات بهداشتی و آرایشی نیاز داشته تا موجب رشد این صنعت شده و جایگاه واقعی خود را در صادرات پیدا کند.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه چالشی در زمینه تخصص، تولید و ظرفیت ها نیست، اظهار کرد: خواستار حمایت دولت برای برطرف شدن چالش‌هایی همچون تصمیم های آنی مسئولین دولتی در قیمت گذاری دستوری کالاهای ضروری، بخشنامه های خلق الساعه و رفع مشکلات بانکی هستیم.

این فعال اقتصادی با اشاره به گفته خود در کمیسیون‌ها و نشست اتاق بازرگانی در مورد تعامل با حاکمیت که برای رشد کشور ضروری است، گفت: با توجه به اینکه خیلی از این تعامالات تا به الان خوب بوده و بابت آن متشکریم. با دو جانبه بودن تعاملات و تفهیم واقعیات به یکدیگر، حاکمیت و تولید کننده موجب رشد صنعت و کشور خواهند شد.

علی نقیب در پایان با تشکر از برگزارکنندگان این اتفاق و اشاره به جداشدن تولید از بازار مصرف و تخصصی شدن آن در کشورهای اروپایی، بیان کرد: امیدداریم همانند برند شناخته شده ای در انگلیس که با بهره مندی از یک مرکز R&D (تحقیق و توسعه) قدرتمند و حتی با نداشتن کارخانه تولیدی، سفارشاتی برای تولید ارائه می دهد، این صنعت نیز بتواند از ظرفیت‌ها استفاده کرده و رشد خوبی داشته باشد.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه