بانکداری الکترونیک از الزامات سرمایه‌گذاری خارجی

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: بانک‌ها نسبت به سایر دستگاه‌ها در هوشمندسازی پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند.

به گزارش اکونگار به نقل از ایبنا؛ اسماعیل لله‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دومین روز دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک گفت: امروز پول نقد در جیب مردم کم شده چون مردم از کارت‌های بانکی استفاده می‌کنند، در بانکداری الکترونیک کاستی‌هایی وجود دارد، اما بانک نسبت به سایر دستگاه‌ها در هوشمندسازی پیشرفت‌های خوبی داشته است.

او افزود: امروزه شبکه بانکی به دسترسی‌هایی نیاز دارد تا بتواند فرآیند الکترونیک خود را پیش ببرد، اما بستر الکترونیک در دستگاه‌های مقابل ایجاد نشده، بنابراین هماهنگی سایر ارگان‌ها نیز مهم است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تاکید کرد: در سمت سرویس‌دهندگان نیز با محدودیت‌هایی مواجه هستیم، به عنوان مثال اپراتورها گاهی با قطعی، در شبکه بانکی اختلال ایجاد می‌کنند، بنابراین این موضع باید مد‌نظر قرار بگیرد.

لله‌گانی تصریح کرد: در دولت سیزدهم بر استفاده از خدمات الکترونیک تاکید شده، برات و سفته الکترونیک نیز باید به‌طور کل عملیاتی شود. شبکه بانکی در مقایسه با سایر دستگاه‌ها در حوزه هوشمندسازی بسیار خوب عمل کرده است.

او افزود: بانکداری سه بعدی می‌تواند خدمات بهتری ارائه کند، دنیا به سمت متاورس در حال حرکت است و ما نیز باید به آموزش‌هایی در این حوزه بپردازیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار کرد: تامین مالی پروژه‌ها در فضای مجازی در حال رقم خوردن است، چون در فضای مجازی خبری از تحریم و شعبه نیست، همچنین فضای الکترونیک بستر سرمایه‌گذاری خارجی را فراهم می‌کند.

او افزود: مقررات و پول‌شویی در جهت الکترونیک‌سازی باید مورد توجه قرار بگیرد، ولی ما نباید از حرکت رو به جلو بترسیم.

لله‌گانی تصریح کرد: مهاجرت نخبگان و نیروهای متخصص از دیگر مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم، چالش بعدی موضوع برخورد یکسان در رفع محدودیت‌هایی است که وجود دارد، این فضا یک رقابت ناسالم ایجاد می‌کند به عنوان مثال سقف تراکنش باید برای همه بانک‌ها یکسان باشد.

او گفت: در برخی از مواقع نارضایتی‌ها از شبکه بانکی مربوط به بانک نیست، چون مشکل از اپراتورهایی است که سرویس می‌دهند.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه