«اکونگار» گزارش می‌دهد:

وعده‌های وزارت نیرو به کارگران اجرا نشد / چابک‌سازی دولت یا آشفتگی در روابط کار؟

کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع کشور یکی از طیف‌های کارگری هستند که به محقق نشدن وعده‌های داده شده از سوی مسوولان برای وصول مطالبات‌شان در مقابل وزارت نیرو تجمع اعتراض کردند.

به‌گزارش اکونگار: هرچه در دهه‌های اخیر با تاکید بر چابک‌سازی دولت بسیاری از فعالیت‌ها را برونسپاری کردند در ادامه با چالش‌های کارگری و کارمندی بسیاری روبه‌رو شده‌ایم. از سوی اگر کارگرانی که توسط شرکت‌های پیمانکاری بر سر کار می‌آیند در برابر تبعیض و آنچه ناعدالتی گفته می‌شود اعتراض نکنند کارفرمای غیر دولتی در شرایطی که نظارت کمی هم بر روی فعالیتشان وجود دارد، بهره‌کشی بیشتری از آنها می‌کند و اگر به این سطح از آگاهی رسیده باشند که بتواند با چانه‌زنی و ایجاد فضای گفت‌وگو مشکلات را از پیش روی بردارند در مقابل با عدم تحقق وعده مسوولان روبه‌رو خواهند شد.

پشت‌پرده مناقصه «تابوت‌های مرگ» به‌جای سرویس کارگری/ قوه‌ قضاییه به داد کارگران بی‌دفاع برسد

باید به این موضوع هم اشاره کنیم که هر سمتی را نگاه می‌کنیم مشاهده می‌کنیم که کارگران به عدم ناعدالتی اعتراض دارند در حالی که باید شاهد تغییر در وضعیت باشیم فقط با وعده‌های توخالی مواجه می‌شویم. این موضوع می‌تواند آینده فضای روابطکار را با ابهام پیش‌بینی نشده روبه‌رو کند.

در همین مورد شماری از کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق شاغل در سراسر کشور؛ روز شنبه در اعتراض به محقق نشدن وعده‌های داده شده از سوی مسوولان برای وصول مطالبات‌شان، اعتراض صنفی خود را مقابل وزارت نیرو پیگیری کردند.

 

وعده عملی نشده وزارت نیرو

کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع کشور به محقق نشدن وعده‌های داده شده از سوی مسوولان  وزارت نیرو برای عدم وصول مطالبات‌شان اعتراض کردند.

در آخرین اجتماع صنفی کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق شاغل در سراسر کشور که در روز ۲۸ مهر ماه به مدت یک روز مقابل وزارت نیرو برگزار شد، مسوولان وزارت نیرو از جمله معاونت تحقیقات و منابع انسانی در جلسه بررسی مطالبات که با حضور تعدادی از نمایندگان کارگری برگزار شد با امضای صورت جلسه‌ای وعده داده بودند تا حداکثر دو هفته آینده به مطالبات این کارگران رسیدگی کنند که هنوز عملی نشده است.

 

کارگران به چه اعتراض دارند؟

تعداد کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق کشور، دست‌کم به ۴ تا ۵ هزار نفر می‌رسد که اختلاف زیادی در حقوق، مزایای آن‌ها در مقایسه با کارگران رسمی وجود دارد. باتوجه به این مسئله که به‌کارگیری آن‌ها از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه علمی بوده و از طرفی مسوول مستقیم کار سازمان برق منطقه‌ای است لذا خواستار دریافت حقوق قانونی هستند که کارکنان رسمی دریافت می‌کنند.

یکی از کارگران معترض در همین مورد به خبرگزاری کار گفت: «خواسته‌های ما اجرای تبدیل وضعیت شغلی، رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی است که متاسفانه مسئولان وعده وصول این مطالبات را در حالی به کارگران دادند که با اعتماد به وعده داده شده کارگران حدودا ۲۰روز است مشغول فعالیت روزانه خود شده بودند.»

 

 

از دیگر رسانه ها
دیدگاه