اعلام شرایط پرداخت وام قرضالحسنه به سربازان +جزییات
سردار محمد جواد زاده کمند اظهار کرد: با اعلام بانک مرکزی بانک های سپه، صادرات ، پاسارگاد، قرض الحسنه مهر و قرض الحسنه رسالت، به عنوان بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات به سربازان ماهر تعیین شده است.
به گزارش اکونگار به نقل از اقتصاد آنلاین، سردار محمد جواد زاده کمند در گفتگوی اخیر خود درباره جزئیات پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان وظیفه ماهر اظهار داشت: برنامه ریزی های لازم برای اعطای تسهیلات خود اشتغالی برای سربازان ماهر منقضی خدمت صورت گرفته است، این طرح با هدف توسعه اشتغال جوانان و تحقق سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اجرایی خواهد شد.بر این اساس ظرفیت مناسبی برای اعطای تسهیلات اشتغالزایی به حدود ۲۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه مهارت دیده منقضی از خدمت فراهم شده است تا بتوانند از این فرصت برای ایجاد و توسعه اشتغال خود پس از خدمت وظیفه عمومی بهره مند شوند.
سربازان در صف/ مشمولان وام سرباز ماهر چه کسانی هستند؟
وی با بیان اینکه وزارت کشور، استانداران و وزارت امور اقتصادی و دارایی در این طرح همکاری دارند، افزود: با اعلام بانک مرکزی بانک های سپه، صادرات ، پاسارگاد، قرض الحسنه مهر و قرض الحسنه رسالت، به عنوان بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات به سربازان ماهر تعیین شده است.
اعتبار و جزئیات تسهیلات
اعتبار مصوب: مبلغ ۲,۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرض الحسنه برای این طرح مصوب شده است.
سهم هر استان: قدر السهم هر استان و هر بانک از اعتبار مذکور برای ۳۱ استان مشخص شده و بخشنامه مربوطه به تمامی بانکهای عامل و استانداران ابلاغ شده است.
شرایط و جزئیات تسهیلات
شرایط واجدین: سربازان ماهر منقضی خدمت که حداکثر ۵ سال از تاریخ ترخیص آنها گذشته است، میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
سقف پرداخت تسهیلات: ۱۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۷ ساله و کارمزد ۴ درصد.
سامانههای ثبتنام
سامانه سماسو: برای ثبتنام در چهار استان (تهران، البرز، قم و قزوین)، سربازان واجد شرایط باید به سامانه samasoo.ir مراجعه کنند.
سامانه سخا: متقاضیان در سایر استانها باید از طریق سامانه sakha.epolice.ir درخواستهای خود را ثبت کنند.
فرآیند ثبتنام
یکسان بودن فرآیند: فرآیند ثبتنام و تکمیل درخواست دریافت تسهیلات خوداشتغالی در هر دو سامانه یکسان است.
این طرح به سربازان ماهر این امکان را میدهد که پس از پایان خدمت خود، از تسهیلات مالی برای راهاندازی کسبوکارهای خود بهرهبرداری کنند و به این ترتیب به اشتغالزایی و توسعه کارآفرینی در کشور کمک کنند.