عرضه هوش مصنوعی مخابرات تا ۶ماه آینده

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: هدف نهایی ما در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی حرکت به‌سوی هوش مصنوعی است. برای تحقق این فناوری، ارتباطات قوی ضروری است که توسعه فیبرنوری پایه آن خواهد بود. هوش مصنوعی مخابرات طی ۶ ماه آینده عرضه می‌شود.

به گزارش اکونگار به نقل از تسنیم، مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های شرکت مخابرات ایران با حضور سید ستار هاشمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس محمد جعفرپور؛ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، و مدیران عامل اپراتورهای ارتباطی در دومین روز از نمایشگاه تلکام برگزار شد.

جعفرپور در این مراسم با تأکید بر اهداف کلان شرکت مخابرات گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا یک میلیون اتصال فیبرنوری برای منازل و کسب‌وکارها فراهم کنیم. همچنین زیرساخت‌هایی مانند حوضچه‌ها را به اشتراک می‌گذاریم و با شرکت‌هایی مانند ایرانسل، صبانت، نداگستر، رایتل و مبین‌نت همکاری خواهیم داشت. امیدواریم این همکاری‌ها زمینه‌ساز تحولات مثبت در این حوزه شوند.

بیداد تبعیض حقوق و دستمزد نیروهای مخابرات/ سود سهام‌داری به جیب چه کسانی می‌رود؟

وی افزود: در تلاش هستیم تا از توانمندی شرکت‌های خدمات اینترنتی دارای مجوز رگولاتوری بهره‌برداری کنیم. برای این منظور، 16 قرارداد میان شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های Servco منعقد خواهد شد تا همکاری‌ها در زمینه توسعه فیبرنوری گسترش یابد.

جعفرپور ادامه داد: این تفاهم‌نامه‌ها بر اشتراک‌گذاری زیرساخت‌های مراکز داده متمرکز است. در این راستا، از پلتفرم ابر مخابرات ایران با نام «ابرما» رونمایی خواهیم کرد. این پلتفرم به کاربران امکان استفاده بهینه از منابع را می‌دهد و در کنار فیبرنوری، خدمات جدیدی نیز ارائه خواهد شد.

وی با تأکید بر ویژگی‌های متمایز ابرما خاطرنشان کرد: توزیع گسترده این پلتفرم در بیش از 11 هزار مرکز مخابراتی، از جمله دو هزار مرکز شهری، مهم‌ترین نقطه قوت آن است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به معرفی دو سرویس جدید پرداخت و اظهار کرد: یکی از خدمات ارائه‌شده در ابرما، GPU As a Service است که پاسخگوی نیازهای استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود. سرویس دیگر مربوط به حوزه گیمینگ است که بستری فراهم می‌کند تا کاربران با استفاده از اینترنت معمولی و تلویزیون، به بازی‌های سنگینی که پیش‌تر هزینه‌های هنگفتی داشتند، دسترسی پیدا کنند.

وی ادامه داد: هدف نهایی ما در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، حرکت به سوی هوش مصنوعی است. برای تحقق این فناوری، ارتباطات قوی ضروری است که توسعه فیبرنوری پایه‌گذار آن خواهد بود.

جعفرپور در پایان اظهار کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا ظرف شش ماه آینده، هوش مصنوعی مخابرات را نیز عرضه کنیم.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه