افزایش سرمایه جهشی پارس الکتریک

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سهامی پارس الکتریک، تولیدکننده لوازم خانگی روز چهارشنبه در سالن شهید آوینی مجموعه ورزشی تلاش برگزار شد.

به گزارش اکونگار به نقل از دنیای اقتصاد؛ در این جلسه طرح اولین فاز از افزایش سرمایه شرکت از ۳۰ میلیارد تومان کنونی به ۲۵۰ میلیارد تومان با موفقیت به تصویب سهامداران رسید. بر این اساس قرار است تا مدیران «لپارس» افزایش سرمایه ۲۳۳‌درصدی (رشد سرمایه از ۳۰ به ۱۰۰ میلیارد تومان) را از محل مطالبات حال شده و نقدی، عملیاتی کنند.

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سهامی پارس الکتریک در ساعت ۱۴ روز ۲۹ آذرماه در تالار شهید آوینی مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد. این شرکت که در بازار دوم بورس تهران با نماد معاملاتی «لپارس» شناخته می‌شود مجمع مذکور را به منظور به انجام رساندن تصویب اولین فاز از افزایش سرمایه شرکت به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان برگزار کرد.

بر این اساس قرار است تا سرمایه پارس الکتریک طی یک برنامه بلند مدت از ۳۰ میلیارد تومان فعلی به ۲۵۰ میلیارد تومان افزایش یابد. در نخستین مرحله از افزایش سرمایه مذکور که جلسه مجمع فوق‌العاده آن در روز چهارشنبه برگزار شد، تلاش هیات‌مدیره شرکت برای جلب نظر سهامداران به منظور رساندن سرمایه ثبت‌شده از ۳۰ به ۱۰۰ میلیارد تومان محک خورد. پارس الکتریک در نظر دارد تا تمامی این مبلغ را از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی، تامین کند.

در ابتدای برگزاری مجمع مذکور ضمن قرائت آیاتی چند از قرآن کریم زمینه لازم برای شروع سخنان حسابرس مجمع و همچنین تمرکز حاضرین در این جلسه برای پی گرفتن موضوع برگزاری جلسه فراهم و توجه حاضرین به سخنان حسابرس «لپارس» جلب شد. در ادامه، حسابرس شرکت با ارائه بررسی‌های انجام شده از صورت‌های مالی و فرآیند حسابداری موجود در شرکت مورد بررسی، از فرصت موجود برای تشریح مسائل مربوط به طرح توجیهی افزایش مذکور استفاده کرد. در نهایت نیز پس از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ از سهامداران حاضر در این مجمع، تغییر سرمایه پارس الکتریک از ۳۰ میلیارد تومان به ۱۰۰ میلیارد تومان به رای گذاشته شد که در نهایت با جلب نظر اکثریت سهامداران حاضر در مجمع به تصویب رسید. به موجب این موافقت، سرمایه شرکت ۲۳۳‌درصد نسبت به مبلغ کنونی افزایش خواهد یافت.

تحقق این افزایش سرمایه برای شرکت از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه «لپارس» توانسته تا در دو سال گذشته پس از یک دوره ۱۰ ساله توقف فعالیت عملیاتی دوباره به چرخه تولید برگردد. به همین منظور مدیران پارس الکتریک به دنبال آن هستند تا با این افزایش سرمایه ضمن افزایش تولید موقعیت این بنگاه تولیدی را در میان بازار و رقبا بهبود ببخشند. بنابراین بخشی از این مبالغ به رشد کیفیت محصولات تولیدی شرکت نیز منتهی خواهد شد. در این مجمع بزرگ‌ترین سهامداران شرکت، شامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین خاص، شرکت خدمات ارتباطی رایتل و سازمان خصوصی‌‌‌سازی حضور داشتند.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه