این صنایع بیشترین تاثیر را از ابطال‌ مصوبه نرخ خوراک می‌پذیرند

رئیس سازمان بورس اعلام کرد که مدت زمان افزایش سرمایه از محل آورده نقدی از ۱۹۰ روز به ۸۰ روز کاهش یافته است.

به گزارش اکونگار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در مراسم افتتاح مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس، اظهار داشت که با تدوین دستورالعمل‌های لازم به بحث تشکیل سرمایه که یکی از چالش‌های جدی بازار سرمایه است، پرداخته‌ایم. او افزود: قانون تبصره ۱۸ از ماده ۱۴ تا ۲۴ به بحث افزایش سرمایه پرداخته است و وزارت نیرو از سال گذشته با مجلس پیگیری کرد که در قانون بودجه ورود کند، اما تمامی موارد این قانون در یک جا قرار گرفته است.

وی افزود: این قانون برای کمک به تامین مالی شرکت‌ها و تسهیل سرمایه‌ها شکل گرفته است و در این قانون یکی از اهداف که دنبال می‌شود کاهش زمان افزایش سرمایه بوده است و سعی کردیم همزمان با تصویب طرح و طی شدن مدت زمان امکان کار را فراهم کنیم همچنین یک سری از موضوعات به محض ابلاغ، بحث اجرای آن شروع شده و ما شاهد تسریع در افزایش سرمایه‌ها هستیم.

سقوط آزاد ارزش دلاری بازار سهام /بازده بورس در سه سال دولت رییسی چقدر بود؟

وی افزود: بحث امکان انتشار اوراق با عرضه الکترونیکی تا به امروز سابقه نداشته است چراکه زیر ساخت های آن راه اندازی نشده بود اما در حال حاضر امکان انتشار اوراق با استفاده از روش خصوصی را مصوب کرده‌ایم که به زودی شروع می شود.

عشقی بیان کرد: کاهش هزینه افزایش سرمایه و مهلت استفاده از ارسال گواهینامه حق تقدم خرید سهام جدید از دیگر مزایای این بخش بوده است‌.

معاون وزیر اقتصاد تاکید شد: ۲۵۰ مجمع عمومی به صورت الکترونیکی در سال گذشته انجام شد و امسال عمده آنها به صورت الکترونیکی انجام شده است و در آینده نزدیک هر دو به صورت الکترونیکی و حضوری برگزار می شود.

وی با بیان اینکه اصلاح رویه افزایش سرمایه در بورس مطابق با قانون جدید که با اضافه شدن مهلت تمدید که ۱۹۰ روز بود به ۸۰ روز کاهش یافت‌، گفت: با توجه به الکترونیکی و دائمی شدن سود انباشته باید بتوانیم سرمایه شرکت‌ها را متناسب با نیاز مالی کشور افزایش دهیم.

کدام صنایع بیشترین تاثیر را از ابلاغیه ابطال مصوبه نرخ گاز خوراک می‌پذیرند؟

امیرعباس کریم‌زاده به حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال مصوبه نرخ گاز خوراک و نیز تاثیر آن بر صنایع مختلف حاضر بر بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: طبق تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، نرخ سوخت واحدهای پالایشگاهی، پتروشیمی، فولادی، واحدهای تولیدات فلزی و کانی‌های فلزی برابر با ۳۰ درصد، واحدهای سیمانی ۱۰ درصد و نرخ سایر صنایع به غیر از نیروگاه‌ها برابر با ۱۰ درصد نرخ متوسط خوراک گاز تحویلی به شرکت پتروشیمی تعیین شد.

گروه متانول سازها و نیز اوره سازها از حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال مصوبه نرخ گاز خوراک بیشترین بهره را می‌برند و به احتمال زیاد تا چند وقت آینده شاهد برگشت ذخایر در این صنعت خواهیم بود.

اعلام آخرین جزییات از بازار شمش و برق

علیرضا صادقی، رییس اداره نظارت بر بورس‌های کالایی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: از ابتدای سال تا ۱۷ تیر ۱۴۰۳، رقمی معادل ۱۱۴ هزار میلیارد ریال نقدینگی (حدود ۱۱ همت) جذب این بازار شد و به طور کلی ارزش معاملات برابر با ۱۱۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

موجودی شمش طلا در انبار در ابتدای سال جاری ۵.۳ تن بود که این رقم تا پایان خرداد ماه به ۷ تن افزایش یافت.

از ابتدای سال تا پایان خرداد ماه تعداد ۱۳صندوق طلا و ۲ صندوق کالای کشاورزی در بورس کالا پذیرش شده‌اند.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اکونگار هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد