واردات بیرویه دست فعالان صنعت و مد و پوشاک را بست
رئیس انجمن صنایع نساجی ایران گفت: واردات بیرویه، بازسازی و نوسازی صنایع و تخصیص ارز بخشی از چالشهای واحدهای نساجی است که انتظار داریم دولت جدید این موانع را از سر راه تولید بردارد.
به گزارش اکونگار به نقل از ایسنا، مجتبی دستمالچیان - رئیس انجمن صنایع نساجی ایران - گفت: با وجود قانون ممنوعیت واردات کالاهای مشابه که برای حمایت از تولید داخل تصویب شد، انتظار می رود ممنوعیت واردات کالاهای مشابه در صنعت نساجی مد نظر قرار گیرد زیرا وفورِ واردات رسمی و غیر رسمی، صنعت را تحت الشعاع قرار داده و اجازه رشد به صنعت نساجی نمی دهد.
وی افزود: از این رو انتظار داریم دولت آینده این موضوع را مدیریت و واردات پارچه و پوشاک را در زنجیره نساجی کنترل کند.
نیاز ۵۰درصدی صنعت نساجی به واردات پنبه در سال
رئیس انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به سن بالای ماشین آلات صنعت گفت: در صنعت نساجی به دلیل عمر زیاد ماشین آلات نیاز داریم که بازسازی و نوسازی صورت گیرد، اما متاسفانه امکان ثبت سفارش ماشین آلات نساجی وجود ندارد و ما انتظار داریم این دغدغه فعالان نساجی حل شود.
تصویب برخی از برنامهها و قوانین بدون نظر بخش خصوصی
شاهین کاظمی - نایب رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران - در گفتوگو با صداوسیما با اشاره به چالشهای صنعت نساجی گفت: تامین مواد اولیه، تخصیص ارز، قاچاق و روشهای انقباضی بانکها که تامین سرمایه در گردش واحدها را با مشکل رو به رو کرده، بخشی از دغدغه فعالان صنعت نساجی است.
وی افزود: به عنوان فعالان صنعت نساجی از دولت جدید انتظار داریم قانون بهبود فضای کسب و کار را اجرا کند، زیرا مواردی در این قانون وجود دارد که دولت و سازمانهای تصمیم گیر را موظف میکند تا از دیدگاههای تشکلهای بخش خصوصی استفاده کنند. متاسفانه برخی از برنامهها و قوانین که تصویب میشود بدون نظر بخش خصوصی است و همین موضوع مسئله ساز می شود.