اعلام سود به ازای هر سهم فولاد غدیر نی‌ریز

مجمع شرکت فولاد غدیر نی‌ریز ۱۱دی برگزار شد و در این مجمع به ازای هر سهم ۲۳۰ تومان معادل ۹۸‌درصد سود تقسیم شد.

به گزارش اکونگار به نقل از دنیای اقتصاد؛ محسن مصطفی‌‌‌پور، مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی‌ریز در این مجمع مهم‌ترین چالش‌‌‌های تولید را محدودیت‌‌‌های برق و گاز برشمرد و گفت: محدودیت‌‌‌های برق منجر به از دست رفتن ۷۹‌هزار تن تولید در تابستان ۱۴۰۲ شد و همچنین محدودیت‌‌‌های مصرف و افت فشار گاز منجر به از دست رفتن ۲۶‌هزار تن تولید در زمستان ۱۴۰۱ شد.

او افزود: این محدودیت‌‌‌ها در ۱۰۵ روز برقرار و شامل ۲۴ روز توقف کامل تولید بوده است به منظور استفاده بهینه از این توقفات اورهال سالانه در دی ماه پیش‌بینی و اجرا شد.

به گفته مصطفی‌‌‌پور، محدودیت‌‌‌های انرژی در این دوره به از دست رفتن تولید ۱۰۵‌هزار تن آهن اسفنجی منجر شد و در صورت عدم‌ برقراری این محدودیت‌‌‌ها مجموع تولید شرکت در سال مالی مورد بررسی به ۸۳۰‌هزار تن بالغ می‌‌‌شد.

مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی‌‌‌ریز تصریح کرد: همچنین در‌آمدهای عملیاتی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در سال مالی منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۴، نسبت به دوره مشابه قبل با افزایشی ۳۱‌درصدی از حدود ۶۶۰۰ میلیارد تومان به عددی بالغ بر ۸۶۵۸ میلیارد تومان رسیده است. این افزایش درآمدهای عملیاتی ناشی از افزایش ۲۸ درصدی نرخ فروش و رشد حجم فروش نسبت به دوره مشابه به میزان ۳‌درصد است.

او اضافه کرد: در اثر مجموعه این عوامل سود ناخالص مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز طی سال مالی مختوم به پایان شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه قبل با افزایش ۹۹ درصدی به عددی بالغ بر ۳۵۳۳ میلیارد تومان رسیده است.

مصطفی‌پور خاطرنشان کرد: جلسه پذیرش فولاد غدیر نی‌ریز سه‌شنبه آتی، در بورس برگزار خواهد شد. همچنین جمع کل حقوق مالکانه سهامداران فولاد غدیر نی‌ریز از پایان شهریور ۱۴۰۱ تا زمان مشابه در سال‌جاری (۱۴۰۲) شاهد یک رشد ۶۰‌درصدی بوده است و از حدود ۳۰۲۳۸ میلیارد تومان به ۵۰۱۸۴ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرعامل فولاد غدیر نی‌ریز مهم‌ترین اقدامات کارخانه فولاد در یک‌سال اخیر را تکمیل نصب ۱۸ عدد جرثقیل سقفی باقی مانده در سالن‌‌‌های مختلف پروژه از جمله سالن آهن قراضه، سالن ذوب، انبار شمش سالن پمپ خانه، سالن اکسیژن پلنت، سالن کمپرسور‌خانه و تعمیرگاه برشمرد.

او افزود: یکی دیگر از اقدامات مهم انجام شده برق دار کردن ترانس اصلی و مجموعه SVC بوده است.

مصطفی‌‌‌پور تاکید کرد: با انجام موفقیت‌‌‌آمیز عملیات First arc  در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و اجرای عملیات First Met  فولادسازی در آبان سال ۱۴۰۲ که از پیش‌زمینه‌‌‌های اصلی آغاز راه‌اندازی کارخانه به شمار می‌‌‌روند کارخانه فولاد به فاز راه‌‌‌اندازی و بهره‌‌‌برداری نزدیک شده است و مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز به زودی افتخار نخستین فولاد‌ساز گروه طرح‌‌‌های هشت‌گانه را از آن خود خواهد کرد.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه