اعلام رسمی شناسایی اولین مورد ابتلا به سویه جدید کرونا/مرگ در کمین مبتلایان است؟
رئیس انستیتو پاستور ایران، ساعتی پیش از شناسایی اولین نمونه ابتلا به سویه جدید ویروس کرونا موسوم به JN۱ خبر داد.
به گزارش اکونگار، در سالگرد ورود کرونا به ایران، شیوع سویه جدیدی از کرونا در کشور خبرساز شد. روز سیام بهمن سال ۱۳۹۸ بهطور رسمی اعلام شد ویروس کرونا در ایران شناسایی شده است، حالا بعد از چهار سال امشب رحیم سروری از شناسایی یک مورد ابتلا به سویه جدید کرونا موسوم به J.N.۱ خبر داد و اظهار کرد: سویه غالب کرونا در جهان سویهای جهش یافته به نام جیانوان است که حدود ۶۰ درصد در آمریکا شیوع دارد و در ایران نیز اولین مورد ابتلا به این سویه کرونا شناسایی شده است.
جدیدترین آمار فوتیهای کرونا در جهان / کدام کشورها بیشترین مبتلایان به کووید ۱۹ را داشتند؟
به گزارش تسنیم، رحیم سروری از شناسایی یک مورد ابتلا به سویه جدید کرونا موسوم به J.N.1 خبر داد و اظهار کرد: سویه غالب کرونا در جهان سویهای جهش یافته به نام جیانوان است که حدود 60 درصد در آمریکا شیوع دارد و در ایران نیز اولین مورد ابتلا به این سویه کرونا شناسایی شده است.
رئیس انستیتو پاستور ایران افزود: مردم نباید نگرانی خاصی از بابت این سویه کرونا داشته باشند زیرا علائم مربوط به آن خفیف و مشابه سرماخوردگی است.
شیوع سویه جدید کرونا پس از تعطیلات سال نو
به گزارش خبرآنلاین در همینباره مینو محرز، متخصص عفونی میگوید: بعد از تعطیلات سال نوی میلادی و با افزایش سفرها و رفت و آمدها زیرسویه جدید کرونا شیوع پیدا کرد و برخی از کشورهای جهان با افزایش موارد ابتلا به کووید مواجه شده بودند.
او ادامه میدهد: در ایران نیز طی ماههای اخیر هم کووید افزایش یافت و هم آنفلوآنزا فراگیر شده بود اما چون آزمایش و تستی انجام نشده بود اطلاع دقیقی درباره اینکه کدام زیرسویه غالب شده، نداشتیم.
محرز با اشاره به شناسایی اولین نمونه ابتلا به سویه جدید ویروس کرونا موسوم به JN۱ میگوید: هرچند وقت یکبار نمونههای تست گرفته شده از آزمایشگاههای مرجع کشور به انیستیتو پاستور فرستاده میشود تا با آزمایشهای دقیق نوع ویروس تشخیص داده شود.
او با اشاره به علائم این زیرسویه شامل تب و لرز و سرفه و همان علائم شایع بیماریهای تنفسی است، اظهار میکند: این زیرسویه علیرغم سرعت شیوع مرگ و میر ندارد، هرچند که برای گروههای پرخطر که دارای بیماریهای زمینهای و ضعف ایمنی بدن هستند و خصوصا در سالمندان و کودکان میتواند خطرناک باشد.