آفریقایی ها به دنبال داروی ایرانی
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاریی دارویی تامین تیپیکو گفت: کشورهای آفریقایی از کیفیت برخی داروهای وارداتی برخی کشورها شکایت دارند و داروهای ایرانی مورد درخواست این کشورها است.
به گزارش اکونگار؛ منصور نکوئینیا، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاریی دارویی تامین تیپیکو با بیان اینکه صادرات محصولات دارویی در شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین برنامه ریزی و عملیاتی شده است، گفت: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی و شرکت شستا نیز از این موضوع حمایت می کند و به جد دنبال تحقق و تقویت صادرات محصولات دارویی است.
او با اشاره به اینکه فضای کسب و کار باید از ایران خارج شود، افزود: ظرفیت نیروی انسانی در حوزه دارو در ایران بی نظیر است و از لحاظ نیروی انسانی در منطقه هیچ کشوری قابل رقابت با این توانمندی موجود نیست.
نکوئینیا با بیان اینکه در زمینه به روز رسانی تجهیزات تولید دارو باید همزمان با کشورهای پیشرفته گام برداریم، ادامه داد: بهینه سازی و به روز رسانی دستگاههای خارجی در حوزه تولید دارو در کشور انجام شده تا اندازه ای که تیم اجرایی خارجی در برخی از موارد تنها از لاشه دستگاهها می تواند نمونه اولیه دستگاه را تشخیص بدهد.
او با اشاره به اینکه ۱۶۰۰ نخبه در بخشهای مختلف شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین مشغول به کار هستند، تصریح کرد: بسیاری از تجهیزات و دستگاههای دارویی در ایران توسط مهندسان ایرانی تعمیر و نگهداری شده است، لازم است برای تولید دارو خرید دستگاههای به روز در صنعت داروی ایران مورد توجه قرار گیرد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاریی دارویی تامین تیپیکو با اشاره به اینکه داروهای ایرانی از کیفیت خوبی برخوردار هستند، ادامه داد: کشورهای آفریقایی از کیفیت برخی داروهای وارداتی برخی کشورها شکایت دارند و داروهای ایرانی مورد درخواست این کشورها است، ایران باید وارد بازار دارویی این کشورها شده و به چند کشور همسایه دل خوش نباشد.
او با بیان اینکه زیر ساخت لازم برای صادرات دارو نیازمند مدیران قوی و توانمند در حوزه اشراف به مباحث حقوقی و قرارداد و با تسلط به زبانهای گوناگون است، تصریح کرد: در سطح شستا و تامین اجتماعی این موضوع به جد در حال دنبال است و در حال حاضر برخی از کشورهای مطرح خواستار تولید و راه اندازی خطوط برای تولید و مشارکت تیپیکو برای ساخت آنتی بیوتیک ایرانی هستند.
نکوئینیا با اشاره به اینکه ۱۱ کشور خواستار خرید و انتقال دانش محصولات دارویی ایرانی هستند، تصریح کرد: با قیمت گذاری داروهای ایرانی در حوزه صادرات درآمد ارزی خوبی برای شرکتهای صادر کننده ایجاد می شود و باید در این زمینه به علم بازاریابی و و بازرگانی به روز مجهز شویم.
او با بیان اینکه مکملهای دارویی در کنار دارو می تواند بازار خوبی در حوزه صادرات باشد، گفت: در شرکتهایی که متعلق به بیش از ۴۵ میلیون ایرانی است باید با صادرات برای صاحبان آن درآمد زایی و ثروت ایجاد کنیم و دست از تلاش بر نداریم.