استقلال، رویای دیرپای سندیکای تولیدکنندگان دارو
دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن پخش دارو گفت: حتی پس از ابلاغیه مقام معظم رهبری درخصوص اصل ۴۴ قانون اساسی باز هم شاهد هستیم که خروج دولت از فعالیت هایی که بخش خصوصی به آن اشتغال دارد، چندان جدی گرفته نمی شود.
به گزارش اکونگار به نقل از دوشنبه های دارویی؛ محسن عبدالله زاده، دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن پخش دارو با اشاره به انتخابات هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: تجربه نشان داده که دولت ها در بنگاه داری موفق نیستند ولی متاسفانه علیرغم همه سیاستگذاری ها و تلاش ها، دولت ها چندان علاقه مند به خروج از تصدی گری نیستند.
او ادامه داد: به عنوان شاهدی بر عدم موفقیت دولت در بنگاه داری در حوزه دارو باید به وضعیت شرکت های دولتی و خصولتی اشاره کنیم که اگر هر کدام از آن ها تجدید ارزیابی شوند، فاقد صرفه اقتصادی خواهند بود و این نشان می دهد که دولت باید بنگاه داری را براساس یک نقشه راه، به بخش خصوصی واگذار کرد.
عبدالله زاده تصریح کرد: ضمن اینکه تجربه بودجه ریزی دولتی هم نشان می دهد که همواره در چالش و گرفتاری است و در نهایت هم مصرف کننده، هم سیاستگذار و هم صنعت را با بحران و گرفتاری روبرو می سازد.
دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن پخش دارو ادامه داد: در بحث تشکل ها نیز همین موضوعات صادق است یعنی تشکلی که وظیفه اش دفاع از صنف و پیگیری مطالبات صنعت است، اگر توسط دولتی ها تسخیر شود، دیگر نمی تواند به نقش اصلی و اساسی خود عمل کند.
او اظهار کرد: مداخله بخش دولتی چه از حوزه سیاستگذاری و چه از حوزه بنگاه داری، در سندیکاها سبب به انحراف رفتن سندیکاها از هدف اصلی می شود. ضمن اینکه حوزه مواد اولیه و همچنین حوزه توزیع نیز حوزه هایی مستقل از تولید دارو هستند و با توجه به اینکه وابستگی منافع سبب ایجاد تعارض منافع می شود، چندان درست نیست که این دوستان در سندیکای تولیدکنندگان دارو مداخله کنند.
عبدالله زاده خاطر نشان کرد: اما به هرحال، باید از ورود افراد جدید و فکرهای جدید استقبال کرد، چرا که ممکن است به ایجاد راه حل های جدید و حتی استراتژی های جدید منجر شود.