عقب‌ماندگی صنعت مالی در تحولات فناورانه

کارشناس اقتصادی بااشاره به اینکه، فین تک به آن معنای جهانی در صنعت مالی کشورمان استفاده نمی‌شود ، گفت: نتیجه استفاده از فین تک ها و فین شورتک باید در زندگی روزمره مردم نمود داشته باشد.

به گزارش اکونگار به نقل از تسنیم، کامران ندری، کارشناس اقتصادی درباره تحولات فناوری و دیجیتالی در صنعت مالی اظهار داشت: مقایسه صنعت مالی  دو شکل انجام می‌شود، یک شیوه مقایسه در طول زمان و دیگر در بکار گیری فناوری و تحولات فناوری در مقایسه مقطعی با سایر کشورها است.

وی با بیان اینکه در بخش زیر ساخت‌های تحولات فناورانه در صنعت بانکی و مالی کشور ما از سایر کشورها عقب است، گفت: در پیشرفت‌های فناورانه سوالاتی مطرح می‌شود از جمله اینکه سرمایه‌گذار برای ارتقای زیرساخت‌ها ورود می‌کنند و آیا اساسا می‌توان بدون ارتباط با دنیای خارج  این سرمایه گذاری‌ها را انجام داد؟ در حال حاضر تجار همچنان از طریق صرافی و بازار غیر رسمی ارتباطات بین‌المللی را انجام می‌دهند.

دلار ۲۰هزار تومانی سناریوی تکراری دلار ۴۲۰۰ است

وی ادامه داد: فین تک به آن معنای جهانی در صنعت مالی کشورمان استفاده نمی‌شود و اگر در این زمینه مقایسه‌ای با سایر کشورها داشته باشیم، رتبه‌ که در آن قرار داریم شایسته کشورمان نیست و حتی با کشور ترکیه هم قابل مقایسه نیستیم. در زمینه امنیت سایبری هم سایر کشورها از ما جلوتر هستند و از بلاک چین هم نمی‌توانیم استفاده مطلوب کنیم و این میزان  فاصله مناسب نیست.

ندری افزود: نکته مهم این است که اگر نتیجه این فناوری‌ها در رفاه مردم مشاهده نشود و اگر شهروند از این خدمات مالی احساس رضایت نداشته باشند یا اینکه هزینه زیادی برای دریافت این خدمات پرداخت کنند، این اقدامات انجام شده جالب نیست.

لازم به ذکر است، رویداد فینشورتک  هفتم تا نهم اسفند ماه برگزار می‌شود.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه